V-TAC LED MAGYARORSZÁG

V-TAC LED INNOVATÍV LED VILÁGÍTÁSTECHNIKA

×
 x 

A kosár üres
KosárA kosár üres

TERMÉKEINK

V-TAC frissített új katalógus

 

 

GU10 led fényforrások

gy2

Az új GU10 LED fényforrások 5 és 7 Watt teljesítménnyel kaphatók. A kínálatban két féle világítási szöggel találkozhatunk. 38° és 110° világítási szögnek köszönhetően a fényforrásokat alkalmazhatjuk pont szerű vagy homogén megvilágításhoz. Az új GU10 LED fényforrások alkalmasak minden olyan helyiségben, ahol a hagyományos halogén fényforrások megtalálhatók. Az 5 Watt teljesítményű kiváltja a hagyományos 30W halogén fényforrást, a 7 Wattos led kiváltja a hagyományos 45 Wattos halogén fényforrást. Három színhőmérséklettel is kapható. 3000K meleg fehér, 4500K napfény fehér, és 6000K fehér.

Kiemelt termékek

ÚJ V-TAC LED TERMÉKEK

VÉGTELEN FELHASZNÁLÁSI LEHETŐSÉG

CSAK A KÉPZELET SZABHAT HATÁROKAT

V-TAC LED Kis és Nagykereskedelem

Cégünk elsőként magyarországon 2011 óta a V-TAC LED termékek importőre, forgalmazója. 

Kínálatunkban a V-TAC LED teljes termékpalettája megtalálható. Nagy árúkészletünknek, és a folyamatos beszerzésnek köszönhetően tudjuk partnereink részére biztosítani a gördülékeny áruellátást.

A megrendelt termékek az ország bármely területén akár másnap kézbesítésre kerülnek.

Kereskedőknek, viszonteladóknak, kivitelezőknek korrekt nagykeresdelmi árak! Csatlakozzon hozzánk ön is! Legyen V-TAC LED viszonteladó!

Partnereinknek, vásárlóinknak versenyképes árakat biztosítunk! Akciók, technikai támogatás, katalógus, bolti display, és marketinganyagok. Korrekt, gyors garanciális ügyintézés. Ezt kínáljuk mi.

B Lighting Kft.

garancia2

LEGJOBB ÁR GARANCIA!

Máshol ugyanezt a terméket olcsóbban találta meg? Azonos termékre jobb ajánlatot kapott?  

Küldje el nekünk a kapott ajánlatot, a konkurens termék linkjét, kínált eladási árát. Munkatársaink rövidesen felkeresik személyre szabott ajánlatunkkal.

Bővebben az árgaranciáról:

MÉDIA PARTNER

  Facebook LogoYoutube icon