V-TAC LED MAGYARORSZÁG

V-TAC LED INNOVATÍV LED VILÁGÍTÁSTECHNIKA

×
 x 

A kosár üres
KosárA kosár üres

TERMÉKEINK

V-TAC frissített új katalógus

 

 

Egészségre ártalmas izzók!

Figyelem! Melyik izzók fenyegetik az egészségünket?

Egészségre ártalmas izzók!


Hihetetlenül hangzik,de a helyiségben lévő izzók nagymértékben felelősek nemcsak a hangulatunkért, kedélyállapotunkért, hanem az egészségünkért is! A rossz minőségű, mesterséges megvilágítás depresszióhoz, fejfájáshoz és legyengült immunrendszerhez vezethet.

A német szakértő, Alexander Wunsch azt vizsgálta, hogyan hat és mit idézhet elő, ha nem megfelelő világítást használunk. Az energiatakarékos izzókvilágításának problémájára, hívta fel a figyelmet, hiszen az energiatakarékos izzókban higany található, amely hormonális változásokat idézhet elő a szervezetben. Ezen túlmenően, bár igen alacsony, az ultraibolya sugárzása, mindazonáltal dermatológiai problémákat okozhat a fokozott bőrérzékenységben szenvedőknél, mondta az Európai Fotodermatológiai Társaság elnöke prof. John Hawk.Más tanulmányok arra a következtetésre jutottak, hogy az izzók a világítás alatt folyamatosan bocsájtanak ki fenolt és más káros gőzöket, amelyeket energiatakarékos izzók előállításához használnak.

Úgy gondoljuk, hogy az ár, egy igen fontos szempont a világítás kiválasztásában,mind otthonunkban, mind munkahelyünkön, de nem szabad, hogy fontosabb legyen egészségünknél! Sokan inkább a kompakt fénycsöveket ismerik vagy az energiatakarékos modelleket, de ezek nem veszik fel a versenyt a LED technológia egészségre gyakorolt pozitív hatásával, sőt, mint ahogy a fent említett tudósok megállapították, károsak is lehetnek szervezetünkre.

Az energiatakarékos izzókat részletes útmutatással értékesítik,és tájékoztatják a vásárlót arról, hogy mit kell tenni, ha a termék eltörik. Amennyiben, eltörik egy energiatakarékos, vagy kompakt izzó, súlyos veszélyt jelenthet, különösen a gyermekek és a terhes nők számára.


Mit tegyünk, ha nem LED izzónk eltörik!


A Német Szövetségi Környezetvédelmi Hivatal szerint, amikor egy energiatakarékos (CFL) izzó eltörik 0,35 mikrogramm higanymennyiséget bocsát ki köbméterenként, ami meghaladja az engedélyezett normálérték 20-szorosát!!!

Azonnalki kell nyitni az ablakokat, hogy jól kiszellőzzön a helyiség, és az embereknek, háziállatoknak ki kell menniük a helységből. Ezután kesztyűt használva óvatosan össze kell gyűjtenünk a maradék higanyt nedves ruhával és ragasztószalaggal. A ragasztószalagra a higany gömbök könnyen ráragadnak.

A polgári védelem előírása szerint, ha a régi higanyhőmérő eltörik akkor, a kiömlött anyagot először kénnel és porral kezeljük, majd a higany gömböket szivattyúval, rézfóliával, ecsettel vagy porszívó tartalék szűrőjével tudjuk összeszedni.

A kiömlés helyszínét tisztítószerekkel alaposan ki kell takarítani! Ha, a higany szemet lenyelte vagy szembe került, azonnal öblítse le alaposan vízzel! Ha, a gyerekek a higany golyókkal játszottak, azonnal vegye le a ruháikat, és fürdesse le a gyereket!

Ne feledje, hogy minden esetben a higanymérgezés szakemberei azt tanácsolják, hogy azonnal forduljon orvos-toxikológushoz vagy hívja a mentőket!


Egészséges világítási megoldás a V-TAC-el!


A V-TAC Európa egyik vezető importőre a LED-es világítási termékeknek. Az izzók nemcsak teljesen biztonságosak és nincs káros anyag kibocsátásuk, hanem bizonyítottan energiát takarítunk meg használatukkal, emellett hosszabb élettartalmuk is van, mint a hagyományos izzóknak.A LED izzók 2 -17 wattot használnak, amely az 1/3 - 1/30 energia felhasználást eredményezneka fluoreszkáló és energiatakarékos izzókkal szemben.

A LED-ek garanciája 2-5 év, sokkal tartósabbak,és ellenállóbbak a törésekkel szemben, mint hagyományos társaik. A V-TAC izzók esetleges törésénélnem kell kesztyűt viselni, mentőt vagypolgári védelmet hívni!

Fontos tudni azt is, hogy a V-TAC izzók nem melegítenek nagymértékben, és nem fűtik a helyiséget, ami könnyűvé és kellemessé teszi használatukat.

A V-TAC három színt kínál: hideg, semleges és meleg fényt.

A V-TAC LED-es világítással nagyobb energiát takarít meg, mint más energiatakarékos izzókkal, és nem veszélyes törés esetén sem!

A fény nem csak világítás, hiszen jelentős hatással van az emberi pszichére és egészségre, így speciális hozzáállást igényel!

Kiemelt termékek

ÚJ V-TAC LED TERMÉKEK

VÉGTELEN FELHASZNÁLÁSI LEHETŐSÉG

CSAK A KÉPZELET SZABHAT HATÁROKAT

V-TAC LED Kis és Nagykereskedelem

Cégünk elsőként magyarországon 2011 óta a V-TAC LED termékek importőre, forgalmazója. 

Kínálatunkban a V-TAC LED teljes termékpalettája megtalálható. Nagy árúkészletünknek, és a folyamatos beszerzésnek köszönhetően tudjuk partnereink részére biztosítani a gördülékeny áruellátást.

A megrendelt termékek az ország bármely területén akár másnap kézbesítésre kerülnek.

Kereskedőknek, viszonteladóknak, kivitelezőknek korrekt nagykeresdelmi árak! Csatlakozzon hozzánk ön is! Legyen V-TAC LED viszonteladó!

Partnereinknek, vásárlóinknak versenyképes árakat biztosítunk! Akciók, technikai támogatás, katalógus, bolti display, és marketinganyagok. Korrekt, gyors garanciális ügyintézés. Ezt kínáljuk mi.

B Lighting Kft.

garancia2

LEGJOBB ÁR GARANCIA!

Máshol ugyanezt a terméket olcsóbban találta meg? Azonos termékre jobb ajánlatot kapott?  

Küldje el nekünk a kapott ajánlatot, a konkurens termék linkjét, kínált eladási árát. Munkatársaink rövidesen felkeresik személyre szabott ajánlatunkkal.

Bővebben az árgaranciáról:

MÉDIA PARTNER

  Facebook LogoYoutube icon